Dursun Fakıh İmam Hatip Ortaokulu


Vizyon: Öğrencilerimizin yaşadığı çağa ayak uydurabilen çağdaş, bilgili, kültürlü, ahlaklı, dürüst, adaletli, çalışkan, sosyal, her türlü bilgi, beceri ve yeteneğe sahip, bulunduğu bölgede örnek olabilen insanlar olarak yetişmesini sağlamak öncelikli amacımızdır.

Misyon: Okulumuz geçmişinden ders çıkarıp geleceğe emin ve hızlı adımlarla koşan, karşılaştığı engelleri bilgi ve beceri ile aşabilen, takım çalışmasından zevk alabilen, mutlu, umutlu, sağlıklı, canlı, heyecanlı, vatanını, milletini ve bayrağını canından çok seven nesiller yetiştirme misyonunu üstlenmiştir.

Başarılar: İstiklal Marşı´ nı güzel okuma yarışmasında birincilik Futbol´ da ikincilik Arapça şarkı yarışmasında birincilik "Polis" konulu şiir yazma yarışmasında birincilik

Saatler: BİLECİK İL MİLLİ EĞİTİM MÜDÜRLÜĞÜ 2017-2018 EĞİTİM ÖĞRETİM YILI DURSUN FAKIH İMAM HATİP ORTAOKULU VE ANASINIFINA AİT VAKİT ÇİZELGESİ GİRİŞ ÇIKI SAATLERİ ETKİNLİK / DİNLENME 08.30 09.10 1.Ders 09.10 09.25 Tenefüs(15dk) 09.25 10.05 2. Ders 10.
Isınma: kalorifer(Doğalgaz)
Bağlantı: ADSL
Yabancı Dil: İngilizce
Servis Bilgisi: Okula tüm mahalle güzergahlarından bireysel servis bulunmaktadır
Sportif Etkinlikler: Okul olarak Tüm spor dallarından müsabakalara katılmaktayız. Okulumuz alt katında bulunan kapalı bir spor salonunda Wushu ve Judo branşlarında haftaiçi ve sonu kurslar aktif olarak devam etmektedir.
Bilimsel Etkinlikler: Uzay ve Teleskop ile ilgili olarak çalışmalar yapılmaktadır.
Proje Çalışmaları: Halk Sağlığı Müdürlüğü ile "Kanımız Canımız" Projesi

Telefon - Okul2282121209

Belgegeçer -

Eposta - Göndermek için tıklayınız

WEB - https://dursunfakihiho.meb.k12.tr

Adres - Ertuğrulgazi Mah. Mevlana Sokak. No33, Merkez/Bilecik

Öğretmen :33
Öğrenci :460
Derslik :21
Konferans Salonu :2
Spor Salonu :1
Fen Laboratuvarı :1
BT Sınıfı :1
Resim Sınıfı :1
Kütüphane :1
Kütüphane Kitap Sayısı :3845
Yemekhane :1
Öğretim Şekli :Tam Gün

Yerleşim Yeri -

Adres - Ertuğrulgazi Mah. Mevlana Sokak. No33, Merkez/Bilecik

Ulaşım H4 Minibüs Hattı başlangıç durağı, H3 gidiş ve dönüş durakları.

İl/İlçe Merkezine Uzaklık İl merkezinde, Diş Hastanesine çok yakın, H4 Minibüslerinin Başlangıç ve Bitiş Durağı çok yakındır.